Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Hieppp, Rachel - Dinsdag 19 Januari 2023

    De leukste tips voor een spa & pamper kinderfeestje

    Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met een verwenmoment voor jezelf in te lassen. In deze hectische tijden waarin kinderen continu blootgesteld worden aan prikkels en veel achter hun scherm zitten, is het geen overbodige luxe om samen met de kinderen even op de pauze knop te drukken en een spa wellness ‘feestje’ te organiseren. Relax, ontspan en kom helemaal tot jezelf.

    Voor een rustgevend wellness feestje hoef je niet te wachten voor een verjaardag, maar is een van de kinderen jarig binnenkort dan is een pamper party een origineel thema. Leg de kinderen in de watten tijdens een gezellige spa party of maak er zelfs een slaapfeestje van!

    Wij willen natuurlijk niet dat je in de stress schiet bij de gedachte van het organiseren van een spa wellness dagje of verjaardagsfeestje met 4, 5 of wel 6 kinderen. Dus hebben we hier een aantal tips en ideeën om je te ontzorgen.
     

    Spa Wellness Pamper Kinderfeestje

     

    Activiteiten voor een spa & pamper feestje thuis

     

    Het heerlijke van wellness is dat er zoveel keuze is; manicure, pedicure, gezichtsverzorging, make-up, haar, massage of yoga/ meditatie. Voor een pamper kinderfeestje thuis kan je kiezen voor activiteiten die goed passen bij de kinderen, waar jij affiniteit mee hebt, de ruimte die je beschikbaar hebt en je beschikbare budget. En natuurlijk kan je activiteiten combineren.

    Manicure/ pedicure

    Mooie nagels, zachte handen en voetjes krijg je met een heerlijk voet- of handbadje en scrubben. Dik insmeren met handcrème die heerlijk ruikt. Ben je iemand die goed is in nagels zetten/lakken, is dat een leuke activiteit om te doen tijdens een pamper party. Wil je helemaal uitpakken, ga voor een nail art feestje met kindernagellak in alle kleuren van de regenboog en leuke nagelstickers of nodig een nagelstyliste uit voor een workshop.

     

    Gezichtsverzorging

    Je ziet de kinderen al liggen met hun badjas en haarband, helemaal klaar om gepamperd te worden. Er zijn hele leuke kindvriendelijke gezichtsmaskers en facial sheets te koop bij drogisterijen, maar je kan natuurlijk ook als extra activiteit zelf met de kinderen maskers maken van natuurlijke producten.

     

    Make-up/ beautyfeestje

    Wil je de nadruk leggen op beauty, kan je met de kinderen lekker gaan opmaken. Glam make-up met glitters en steentjes wordt elk kind blij van en als het kan, kan je ook een visagist of make-up artist laten komen voor een korte make-up cursus. Sluit de dag af met een fotoshoot of modeshow.

     

    Haar

    Een mooie vlecht leren maken is, leer je het best op elkaar en is een leuke activiteit voor een spa en slaapfeestje. Ook kan je met een beautyfeestje met uitwasbare haarverf aan de slag of zelf met de kinderen haarspeldjes, banden of andere haaraccessoires maken.

     

    Kindermassage, yoga en meditatie

    Wil je een spa feestje waar de kinderen helemaal zen en ontspannen van worden. Dan kan je als activiteit voor een kindermassage, yoga of mediteersessie kiezen. Of je kan als afsluiting van het feestje even met de kinderen een ademhalingsoefening doen.

     

    Blijven de kinderen slapen, sluit de avond af met een heerlijke filmavond af.

     

    Aankleding en versiering voor een pamper party

     

    Je vindt in onze shop de pamper party collectie van Ginger Ray. De artikelen uit de shop zien er niet alleen leuk uit, ook zijn ze de perfecte items om te gebruiken op een spa wellness party voor kinderen en volwassen!

    Pamper Party feestartikelen voor een Spa Wellness kinderfeestje

    De roze bakjes zijn niet alleen te gebruiken voor snoep en ander lekkers. Ook zijn ze superhandig om al de spullen per kind bij elkaar te houden. Wat doe je dan in de bakjes? Dingen zoals nagellak, nagelvijltjes, een crèmepje en misschien wat doekjes. De uitdeeltasjes kan je natuurlijk ook voor gebruiken.

    De foto props zijn superleuk voor een fotobooth, want de mooie gezichtjes mogen na gepamperd te zijn stralen op de foto.

    Vergeet vooral niet bij de aankleding, de hapjes in stijl te serveren op de schattige borden en de leuke servetten in de vorm van een slaapmasker. En de slinger om het echt feestelijk te maken.
     

    Voor een complete metamorfose van de jongens en meisjes koop of huur dan badjasjes, slofjes en handdoekjes, slaapmaskers en leuke toilettasjes.

    Bij een spa sleepover feestje kan je gaan voor slaaptentjes. Die zijn te huur of kun je volledig laten inrichten door een party stylist. En heb je vaak slaapfeestjes dan kan je de tenten ook zelf maken.

    Pamper Slumber Party met leuke slaaptentjes

     

    Gezonde lekkernijen, snacks en drankjes voor een spa feestje

     

    Hoewel een verjaardagsfeestje het moment is om alles te eten wat fout is, horen bij een spa wellness feestje ook gezonde snacks en die kunnen ook heerlijk zijn. Knapperige groente met dips, een etagère met verschillende fruit, een frisse salade, broodjes of maak wraps met kip of tonijn. Voor de sweets, maak koekjes, cakepops of cupcakes die passen bij een wellness thema. Inspiratie vind je op onze Pinterest-bord 'Spa Party'. De zoete creaties van Merci Beaukoek vinden wij geweldig.

    Voor de drankjes kan je voor flesjes water gaan en je kan ook fruitwater maken met stukjes fruit, muntblaadjes of voeg komkommer toe.

    Serveer bij de film popcorn in popcornbakjes en mocktails.

     

    Spa feestje buiten de deur

    Wij hebben natuurlijk erg leuke artikelen in de shop om een gezellig pamperfeestje thuis te organiseren. Maar alles voor je laten doen is ook heel lekker en ontspannend. Er zijn veel leuke bedrijven die spa en beautyfeestjes verzorgen voor kinderen. We hebben een aantal leuke locaties voor je.

     

    www.kidsbeautypark.nl  - KidsBeautyPark in Breda biedt verschillende relax en beauty arrangementen aan en legt de kinderen helemaal in de watten.

    www.puurbabyspa.nl  - Puur Baby Spa in Rotterdam is er voor de allerkleinsten. Babytjes kunnen er genieten van een verwenmomentje; ze kunnen floaten, gemasseerd worden en er is baby yoga.

    www.wobbelyoga.nl  - Wobbelyoga is een van de nieuwe trends. Het is een balansbord waar op een speelse wijze het lichaamsbewustzijn vergoot en creativiteit, balans en kracht stimuleert. Wobbelyoga zit op meerdere plekken in het land.


    Wij hopen dat je relaxed aan de slag kunt gaan met onze tips voor een pamper party! Vind je het leuk om jullie gezellige feestje met ons te delen? Stuur de foto's naar ons toe. We kijken er naar uit.

     

    Bekijk alles van:kinderfeestje (63)

    Recente artikelen