Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Zondag 24 Februari 2016

  3 Nederlandse toppers voor een kinderfeestje

  Feestartikelen van Disney zoals Frozen, Star Wars en Minnie en Mickey Mouse zijn uitermate populair bij jonge kinderen. Maar van Nederlandse bodem zijn er ook feestlijnen waar we heel trots op mogen zijn en ook goed in de smaak vallen bij kids. Bij Hieppp vind je deze drie Nederlandse toppers.

  1. Woezel en Pip van Guusje Nederhorst

  'Woezel & Pip op zoek naar de sloddervos' draait dit jaar in de bioscoop. De twee hondjes waren al populair en nu zo op het witte doek schitteren, zijn ze nog geliefder. Elk kind wil ze wel op hun feestje.

  Woezel en Pip feestartikelen

  2. Nijntje van Dick Bruna 

  De creatie van Dick Bruna, Nijntje, is de bekendste konijn van Nederland en onder de kleintjes de allerleukste knuffel. Bij ons vind je drie lijnen, bonte kleuren, lichtroze en lichtblauwe van Nijntje. De lichtroze en lichtblauwe nijntje feestlijnen zijn ook geschikt als geboorteversiering, bij een babyshower, baby gender reveal party of kraamfeest.

  3. Babette's Beestjesfeest van Babette Harms

  Maak kennis met Foogel, Koei, Liefebees, Sjiraf en Farke. Deze speelse illustratie is van Babette Harms. Haar werk is vooral bekend van de vrolijke wenskaarten en serviezen. Haar feestlijn is ook een waar feestje voor kids.

   

  Heb je Pinterest?

  En wil je naast de feestartikelen ook tips en ideeën voor een taart, traktaties en diy feestartikelen voor een Woezel en Pip, Nijntje of Babette's Beestjesfeest feestje doe dan inspiratie op op onze Pinterest-pagina.

  Recente artikelen