Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Zondag 14 Oktober 2016

  10 items voor een monochroom Halloween feestje

  Monochroom Halloween

  Deze maand is het Halloween. Dat is toch wel een van de griezeligste en leukste feestjes van het jaar voor kids. Het zal je als mama of papa niet ontgaan zijn dat monochroom (alles in zwart en wit) een ware trend is dit jaar voor kinderkamers, kleding en accesoires en het ziet er naar uit dat deze trend voorlopig blijft. Een monochroom Halloween feestje is dan ook heel gemakkelijk en hip om te doen. Je vindt overal leuke zwarte en witte versieringen en de alom bekende figuren bij Halloween (spook, zwarte kat, spinnen en vleermuizen) passen er perfect bij.

  We hebben 10 items uit onze shop geselecteerd voor jouw Black&White Halloween. 
  Feestartikelen Halloween
  1) Spook rietjes 2) Skelet ballonnen 3) Boo! dranklabels 4) Spook hangdecoratie 5) Skelethand uitdeelzakjes 6) Spookslinger 7) Polka dots ballonnen 8) Vleermuis hangdecoraties 9) Rietjes zwart en wit 10) Vleermuis confetti cutouts

  In onze shop vind je nog veel meer griezelig leuke thema's voor Halloween, maar ook voor het feest 'Dia De Los Meurtes' (Day of the Deads) dat rond dezelfde periode is. Bekijk de volledige collectie hier.

  Je kunt met een Halloween feestje alle kanten op. Kijk op onze Pinterest-prikbord 'Griezelfeest/Halloween' voor meer inspiratie.  Bekijk alles van:Halloween (4)

  Recente artikelen