Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Hieppp, Rachel - Zaterdag 9 Juli 2023

    10 feestelijke musthaves voor een zomers kinderfeestje

    De zomervakantie is begonnen, misschien nog niet voor alle regio's maar met het zonnetje dat volop schijnt, kom je helemaal in de vakantiestemming! Zomerse kinderfeestjes, babyshowers, verjaardagen of andere bijeenkomsten kunnen weer gepland en gevierd worden in de buitenlucht.

     

    Wil je deze zomer een thema dat past bij het warme weer? Ga dan voor een picknick, tropisch, tuin, bloemen of een trendy rolschaats thema, vooral leuk voor kinderfeestjes. Wat heb je nodig voor een zomerse aankleding? En wat zijn de spulletjes die niet alleen leuk maar ook handig zijn? Wij hebben als inspiratie 10 coole items voor jou op een rij gezet, zodat het feestje zonder zorgen een echt zomers partijtje wordt! 

     

     

    Met deze 10 items wordt je zomers feestje een waar succes

     

    Dit jaar hebben de feestmerken Meri Meri, PartyDeco en My Little Day echt uitgepakt met feestartikelen en versiering voor een zomers thema. Mix & match deze verschillende items en combineer ze met kleurrijke effen decoratie (geel, roze, mint, groen en nude/ naturel) voor een origineel feest.

     

    Inspiratie voor een zomers kinderfeestje

     

    Madelief Zonnebril

    De zonnebril met glazen in de vorm van madeliefjes (PartyDeco) is een modeaccessoire die dit jaar niet mag ontbreken voor je kind. Niet alleen is de zonnebril superhandig ook is die mooi en helemaal hip! Laat je ogen veranderen in vrolijke zomerse bloemen. De bril is een leuk verjaardagscadeautje om te geven of krijgen en een leuk item om mee te nemen op vakantie. 

     

     

    Rolschaats borden en servetten

    Let the good times roll! Rolschaatsen is een van de leuke zomerse activiteiten die niet alleen kinderen, maar ook de grote broers, zussen, nichten, neven of mama en papa’s fantastisch vinden. Gezellig met het hele gezin of met vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag deze zomer vieren? De kleurrijke rolschaats borden en servetten (Meri Meri) passen bij een Fun Lovin Summer themafeestje. Oh, en met de rolschaats folieballon maak je het feestje extra feestelijk.

     

     

    Houten decoratie en tafelgerei

    Bij een feestje buiten denk je natuurlijk aan natuurlijke materialen als hout. Ga voor houten bestek dat ecologisch is en er ook nog eens heel leuk uit ziet. Voor een zomerse picknick een tuinfeestje of voor bij een barbecue waar veel te snacken is, zorg je dat iedereen zijn eigen bestek heeft. Je vindt in onze shop het bestek in vier kleuren: naturel, roze, mint en lichtblauw. Heb je buiten ook een sweettable staan, dan zijn de houten donutwand en happy birthday taarttopper goede aanvullingen. 

     

     

    Grote folieballonnen met bloemen en leuke beestjes

    Niet alleen voor binnen zijn supershape ballonnen leuk. Waar je buiten vaak meer ruimte hebt, kan je met grote folieballonnen een hele feestelijke sfeer creëren. Je kan de ballonnen met helium vullen, maar buiten krimpen ze een beetje. En anders kan je mooie ballonmarqués maken, combineer folieballon met effen latex ballonnen en ballonnen met opdruk. Met de zonnebloem, madelief, vlinder, en lieveheersbeestje en bij  folieballonnen kan je leuke creaties maken.

     

     

    Limonade maken met citroenen

    Heel leuk is het als je voor een zomers kinderfeest thema een limonade stand hebt. Je vindt op Pinterest mooie voorbeelden. Trek de aandacht door de grote citroen folieballon ernaast te zetten. En bied je kind naast limonade ook fruit aan zet dan de cherry folieballon er ook bij.

     

     

    Zon(nige) bordjes en insecten op tafel

    Het zonnetje schijnt gelukkig vaak genoeg en wat heerlijk om dan lekker buiten te eten! Of je nu in de tuin gaat eten of een hapje meeneemt tijdens een lange wandeling of naar het park! De hapjes wil je op deze vrolijke zonnige bordjes serveren. Ze zijn te schattig en passen perfect bij meerdere zomerse thema’s. Maak een leuke picknicktafel door ook de vlinder bordjes en bekers, bijtjes borden en lieveheersbeestje servetten toe te voegen of wil je meer pastelkleuren ga voor de color wheel bordjes, bekers en servetten van My Little Day.

     

     

    Taartdecoraties en uitstekers in de vorm van ijsjes en donuts

    Tijdens de vakantie mag je het er natuurlijk van nemen. Elke dag is een cheat day en op een kinderfeestje helemaal. Met de leuke sets met vormpjes in de vorm van donuts en verschillende ijsjes van Handstand Kitchen kan je van alles maken; ijsjes, donuts, cakejes, koekjes en taart. En fruit en groente in de vorm van sweets nodigen meer uit om op te eten toch?

     

     

    Traktatiedoosjes en -zakjes voor het eten buiten

    Maak picknicklunchpakketjes of snackzakjes voor een wandeling in het bos. Bij een feestje buiten is het handig om van tevoren al hapjes klaar te maken, omdat je buiten vaak niet de gelegenheid daarvoor hebt en je ook niet met te veel afval wil blijven. De traktatiedoosjes en papieren uitdeelzakjes zijn perfect om lunchpakketten te maken. Je kan uit verschillende kleuren kiezen en de doosjes en zakjes kan je ook customizen.

     

    Traktatiedoosjes en uitdeelzakjes

     

     

    Bloemendecoratie

    Decoratie met bloemen kunnen ook niet ontbreken. Op een zonnige en droge dag kan je de mooie bloemenslingers, XL flower garden of madeliefjes van Meri Meri buiten ophangen en combineren met ballonnen in de vorm van een madelief of latex ballonnen met bloemen opdruk. Leuk voor een bloementuin thema. 

    De slingers zijn niet alleen leuk voor een gezellig tuinfeestje. Maar hangen prachtig in de slaapkamer van je kind. Maak een gezellige kamer met bloemen die niet verwelken! 

     

     

    In stijl gekleed voor een zomers feestje

    Houdt je kind van verkleden? Ook op een verjaardagsfeestje buiten hoeft je kind niet underdressed te komen! Met alleen vleugels maakt je kind al een grand entrance. Bekijk de fairy vleugels of nachtvlinder outfit in onze shop. Met een mooie haarband met bloemen of geschminkt met bloemetjes en zonnetjes op je gezicht kom je ook feestelijk voor de dag.

    In de zomer wil je niet alleen je bruine kleur tonen. Ook tatoeages mogen gezien worden, maar wel tijdelijke tattoos voor de kinderen. Elke dag een andere of een week dezelfde ophouden? Samen met vriendjes en vriendinnetjes een thema of allemaal iets anders? Plak maar vol die armen (of benen), plaktatoeages zijn er in overvloed in onze shop. Je hebt voor het plakken van de tatoeages alleen wat water een doekje of keukenpapier nodig en een prullenbak om het legen velletje in weg te gooien. 

     

    Fijne zomervakantie! ☀︎

     

    Bekijk alle artikelen in onze shop.

     

     

     

    Bekijk alles van:kinderfeestje (63)

    Recente artikelen