Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Zondag 23 Juli 2015

  Trends: Baby Gender Reveal Party

  Roze of Blauw?

  Na de aankondiging dat er een kindje op komst is, volgt na een paar weken de volgende grote onthulling... wordt het een jongen of een meisje? Tijdens jullie zwangerschap wordt die vraag vaak gesteld. Hoe leuk is het om het geslacht op een feestelijke manier bekend te maken. Dat doen jullie met een baby gender reveal party. Waar bij een babyshower deze meestal als verrassing door iemand anders wordt georganiseerd voor jullie, hebben jullie bij een baby gender reveal feestje zelf de touwtjes in handen en verrassen jullie juist jullie dierbaren. Wij hebben een aantal tips om het geslacht op een originele manier bekend te maken.

  Verrassing, het wordt een…!


  Jullie kunnen iedereen langs laten komen en dan in koor roepen wat het geslacht van het kindje wordt, maar willen jullie de spanning opbouwen of de bekendmaking op een foto of filmpje vastleggen dan zijn deze creatieve ideeën leuk:

  (1) Doe een baby gender reveal balloon pop. Vul een grote zwarte ballon met confetti in de kleuren roze of blauw. Je kunt de ballon versieren en wel of niet met helium vullen. Prik met een naald de ballon kapot... en confetti overal! Bekijk dit filmpje voor inspiratie.

  Jumbo balloon
  (2) Huur een fotohokje en laat jullie gasten met de Little Lady or Mini Mister Photo props foto’s maken. Vraag ze om foto’s te maken met de kleur roze of blauw afhankelijk van welk geslacht zij denken dat het wordt. Jullie maken als laatste ook foto’s met de juiste kleur en maken zo het geslacht van het kindje bekend. Plak de foto’s in een album en vraag jullie gasten om een leuk bericht bij te schrijven voor de kleine later.


  (3) Versier een grote doos in blauwe en roze kleuren. Vul de doos met roze of blauwe ballonnen die gevuld zijn met helium. Bij het openmaken stijgen de ballonnen op. Hou er rekening mee dat latex ballonnen gevuld met helium maar paar uur (4 tot 7 uur) blijven zweven. Een folieballon is een goed alternatief. Ballon Express heeft een ruim aanbod voor de geboorte. Hier kunnen jullie een gevulde folieballon online bestellen en thuis laten bezorgen.

  (4) Helium is best duur. Vooral als jullie maar een paar ballonnen willen vullen. Een piñata is dan een goede oplossing. Je kunt er zelf een maken of een gender reveal piñata kopen en vullen met roze of blauwe confetti. Gebruik verschillende kleuren roze of blauw voor een leuk effect. Bedenk van tevoren of jullie een piñata willen die je met een stok kapot slaat of een pull piñata met trektouwtjes.

  Baby gender reveal piñata

  (5) Ezeltje prik, maar dan anders. Plak op de muur een papier met het geslacht van het kindje. Bedek dit met roze, wit en blauwe ballonnen. Blinddoek jullie gasten en laat ze een voor een de ballonnen prikken, totdat de tekst zichtbaar wordt. Veel pret gegarandeerd!

  Bij Hieppp vind je een uitgebreid assortiment gender reveal versiering. Inspiratie nodig? Kijk dan op onze Pinterest-pagina voor ideeën en tips (voor de versiering, hapjes en drankjes) voor een baby gender reveal feestje.

   

  Recente artikelen