Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Zondag 23 April 2020

  Nieuw: Lieflijke verjaardagskronen van Liezelijn

  Als je kroontje maar goed zit... De verjaardagskroontjes van Liezelijn zeker! Deze mooie stoffen kroontjes hebben we nieuw in collectie.

   

  Bij een verjaardag mogen de taart, kaarsjes en slingers en ballonnen niet ontbreken, maar net zo belangrijk voor de jarige Jet en Job is de verjaardagskroon. Ook bij een cakesmash fotoshoot is naast het meptaartje de kroon een echte eyecatcher. De verjaardagskronen van Liezelijn hebben een minimalistisch en heel lieflijk design en passen goed op het hoofdje van elk kind van 0 t/m 9 jaar door de verstelbare klittenband.

  Verjaardagskronen Liezelijn

   

  Duurzame kroontjes

  Wat we geweldig vinden van deze kroontjes, is dat je ze door de verwisselbare buttons jarenlang kan gebruiken. Erg duurzaam en de investering zeker waard. De cijfers 1 & 2 krijg je bij het kroontje en de andere cijfers buttons zijn los verkrijgbaar.

  Bij Hieppp vind je de kroontjes Rosalie (lichtroze), Coralie (mint), Jules (geel), Basiel (groen) en Arthur (blauw). Deze kleuren passen goed bij de 1e jaar feestartikelen en de andere feestthema’s in onze shop.

  Liezelijn verjaardagskroontjes

   

  Over Liezelijn

  Liezelijn staat voor Lies & Lijn. Kort samengevat, is dat haar stijl. Met eenvoudige lijnen tovert de Belgische grafische ontwerper Lies pareltjes van illustraties, kaartjes, posters tot verjaardagskronen…

  Je vindt meer van haar creaties op www.liezelijn.be.

   

   

  Recente artikelen