Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Hieppp - Donderdag 29 Juli 2017

    Een regenboogfeestje voor het zonnetje in huis

    Ook al gaat de regenboog gepaard met regen, de regenboog is een prachtige lichtspeling aan de hemel en na regen komt zonneschijn. Dus de zon maakt ook zeker acte de présence in het thema. Bij een regenboogfeestje horen ook wolkjes, geen sombere grijze wolkjes, maar juist vrolijke witte wolkjes met een glimlach mogen niet ontbreken.

    De regenboog is een gekleurde cirkelboog en dat betekent dat al deze kleuren toegestaan zijn in de aankleding van het feestje: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Leef je uit!

    In onze shop vind je regenboog versieringen en andere kleurrijke feestartikelen voor dit thema. Maak de aankleding af met witte artikelen of andere effen kleur bordjes, bekers, ballonnen of vlaggenlijnen.


    Regenboog feestartikelen


    Wil je nog inspiratie op doen, dan kun je jouw hart ophalen aan ons Pinterest-prikbord 'Regenboogfeestje' boordevol tips (voor traktaties, hapjes, DIY versieringen en mooie layer cakes in regenboogkleuren) voor een over the top, uhh, over the rainbow kinderfeestje.



    We vinden het altijd leuk als je jouw feestje met ons deelt op Instagram. Tag ons met @hieppp of #hieppp. Veel succes met het feestje en maak de zonnestraal blij!




    Recente artikelen