Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Zondag 14 Augustus 2015

  DIY voor een Frozen, Minions en Mickey Mouse feestje

  We herkennen het zelf ook van onze shop. Sommige populaire feestartikelen gaan zo hard dat ze zelfs bij de leverancier niet aan te slepen zijn. Je wilt als ouder je kind niet teleurstellen en kunt dan alle webshops en winkels langsgaan en zo de complete collectie zien te bemachtigen, maar dat kan met verzendkosten of reizen aardig in de kosten lopen. En kan ook veel stress geven.

  Ben je een creatieve mama of papa? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Met effen kleuren feestartikelen in de juiste basiskleuren van het thema en wat creativiteit kom je een heel eind. In onze webshop vind je ballonnen, slingers, bekers en bordjes in alle kleuren. Op het web vind je daarnaast gratis en betaalde printables om zelf slingers, traktaties en andere versieringen te maken. We hebben een aantal leuke websites voor je gevonden met printables en tutorials voor een Frozen, Minions of Mickey Mouse verjaardagsfeestje.
   

  Frozen

  De basiskleuren voor een Frozen feestje zijn: wit, lichtblauw, lila en paars. Maak zelf voor het feestje een (1) Elsa jurk, (2) niet zo gemakkelijk, maar wel heel mooi is de gehaakte kroon en haar van Elsa, (3) maak zelf een ezeltje prik variant met olaf: Olafje Prik (4) print de leeftijd van de jarige in het thema van Frozen. Voor inspiratie kijk op onze Pinterest-prikbord van Frozen.

  Frozen

  Minions

  De basiskleuren voor een Minions feestje zijn: geel, blauw en oranje. Lees onze eerdere blog voor Minions traktaties tips. Met zelfgemaakte (1) vlaggenlijnen en (2) ballonnen van Minions kan je de feestruimte in stijl aankleden. En als je zoon of dochter een blauwe tuinbroek en geel shirt dan is het (3) Minions kostuum bijna compleet. Maak een simpel Minions hoedje. Meer tips voor een Minions feestje vind je op onze Pinterest.

  Minions 

  Mickey Mouse

  Rood, zwart en geel zijn de kleuren voor een Mickey Mouse feestje. Combineer effen kleur artikelen met polka dots feestartikelen. Ga verder zelf aan de slag. Met rode bekers, witte ronde stickers, zwart wit rietjes en zwart papier maak je originele (1) Mickey Mouse bekers. Voor de leukste foto’s maak een (2) Mickey Mouse photo prop lijst en voor deze Mickey Mouse outfit heb je geen uitleg nodig. Vergeet de staart niet. Kijk voor meer tips op onze Mickey Mouse prikbord.

  Mickey Mouse

  Op onze Pinterest vind je DIY ideeën van meer dan 80 thema's. 

  Bekijk hier onze themalijnen van Minions en Mickey Mouse.


  Recente artikelen