Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  De leukste feestartikelen voor een verjaardag en kinderfeestjes

  De leukste feestartikelen voor een verjaardag en kinderfeestjes

  Versiering voor een kinderfeestje nodig? Voor de verjaardag van je kind vind je hier alles wat je nodig hebt voor een geslaagd kinderfeestje of voor de traktaties op school. Is je kind bijna jarig? Je kunt het zo gek niet bedenken, je vind hier slingers, ballonnen, feestpakketten, traktatie zakjes en alle tafelgerei (bordjes, bekers en rietjes) die je nodig hebt om een feestelijke tafel te maken voor het verjaardagsfeestje.

   

  Kies zelf het thema voor het verjaardagsfeestje

  We hebben meer dan 30 thema's voor een verjaardagsfeestje voor jongens en meisjes vanaf 1 jaar. En speciaal voor de eerste verjaardag of een cake smash fotoshoot vind je een uitgebreide collectie 1 jaar feestversiering. Weet je nog niet wat voor thema je gaat doen of welk themafeestje je kind leuk vindt? We maken het je gemakkelijk met onze selectie.

   

  De populairste thema's voor kinderfeestjes

  Dit zijn de populairste thema's op het moment in onze shop voor een kinderpartijtje: unicorn, mermaid, dinojungle, woodland, pastel regenboog, nijntje,constructie bouwplaats, prinses en redders met o.a. brandweer versiering. En versiering voor een stoer gaming thema (en Super Mario) en een verwen pamper spa party vliegen ook de winkel uit. Alle versiering en feestartikelen voor deze thema's vind je bij Hieppp.

   

  Je vindt bij ons collecties van merken als Meri Meri, PartyDeco,Haza, My Little Day, Ginger Ray en nog veel meer. Wij kopen al jaren bij deze merken in, omdat hun producten duurzaam zijn, van goede kwaliteit en ze originele feestcollecties ontwerpen voor alle kinderen.