Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hocus Pocus - Heksen en Tovenaars Feestartikelen

  Hocus Pocus - Heksen en Tovenaars Feestartikelen

  Shop hier de Hocus Pocus feestcollectie van PartyDeco met bijpassende feestartikelen voor Halloween, heksenfeest of een griezelfeest.

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Hocus Pocus - Heksen en Tovenaars Feestartikelen

  Hocus Pocus, iedereen kan toveren! Heksen en tovenaars zijn favorieten bij kinderen. Ze hebben iets magisch en mysterieus. We hebben de leuke Hocus Pocus collectie van PartyDeco voor kinderen die houden van een griezelfeest of een tovenaars- of heksenfeest. Deze feestartikelen zijn natuurlijk ook leuk voor het leukste feest in oktober, Halloween.

  Een griezelfeest, tovenaarsfeest of heksenfeest?

  Is je kind dol op horror of kijkt je kind al maanden van tevoren uit naar Halloween? Voor de allerkleinste hebben wij hier leuke feestartikelen voor een griezelfeest. Je kunt het zo eng maken als je zelf wilt en hier vind je artikelen speciaal voor kinderen. Een beetje eng, maar niet angstaanjagend. 

   

  Kleuren die bij een heksenfeest of tovenaarsfeest passen

  Bij een heksenfeest, tovenaarsfeest of griezelfeest is zwart de basis en meestgebruikte kleur, maar je kan je feestje helemaal naar wens aankleden door zwart te combineren met de kleuren oranje, paars, rood en zoals je bij de Hocus Pocus feestartikelen kunt zien, passen ook roze en mint en groen er prima bij.