Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Sinterklaas en Kerstmis feestartikelen en versiering (voor kinderen).

  Sinterklaas en Kerstmis feestartikelen en versiering (voor kinderen).

  Vind hier leuke feestartikelen en versiering voor Sinterklaas met Sint en Piet en de kerstman voor Kerstmis.... Toon meer

  Merken

  Kleur

  Prijs

  -
  65 Producten

  Sinterklaas en Kerstmis feestartikelen en versiering (voor kinderen).

  December is de leukste en feestelijkste periode van het jaar en voor kinderen is het met Sinterklaas en Kerstmis in een maand helemaal feest. Naar deze feestdagen kijken zowel volwassenen als kinderen weken, zelfs maanden, van tevoren naar uit. Met de leuke Welkom Sint & Piet Aftelkalender kan je kind al op 1 november beginnen met aftellen naar pakjesavond.


  Sinterklaas en Kerstmis decoratie

  Met Sinterklaas en Kerstmis draait het niet alleen om de cadeautjes, maar ook de sfeer. Mooie lichtjes en leuke versiering mogen niet ontbreken. Je vindt een uitgebreide collectie Welkom Sint & Piet collectie van Folat en de kerst feestartikelen van PartyDeco zijn ook superleuk en sfeervol. Eyecatchers en favorieten van kinderen zijn de folieballonnen o.a. kerstboom, rendier, zuurstok en de kerstman. Heb je met kerst naast een grote mensen tafel ook een leuk hoekje voor de kinderen. Dan kan je hun tafel mooi opmaken met de kerstman servetten of kerstboom servetten.


  Geen foute kersttrui, maar een vrolijk hoedje

  Met kerst kan je voor fancy gaan of lekker comfortabel een foute kersttrui aantrekken. Wilt je kind toch haar of zijn mooiste outfit aandoen dan kan je er een vrolijke boel van maken door leuke mutsen en diademen op te zetten. Voor Sinterklaas zijn de mijter diadeem van de Sint en baret diadeem van Piet ook toppers. Zet ze op bij de intocht of op pakjesavond.