Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Retour

  Ruilen/retourneren van een artikel

  Wil je de volledige bestelling of een aantal artikelen retourneren? Dat is uiteraard mogelijk. Je kunt binnen 60 dagen na levering artikelen die ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zitten terugsturen. De kosten en risico voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Je kunt zelf kiezen van welke koerier je gebruikmaakt. Vraag wel altijd om een verzendbewijs, voor het geval een pakketje onverhoopt zoekraakt.

  Als je artikelen terugstuurt, verzoeken wij je ook, voor de zekerheid, dit vooraf per email kenbaar aan ons te maken. Dan zijn we op de hoogte. Een korte e-mail volstaat.


  RETOURADRES:
  Hieppp
  Postbus 24148
  3007 DC Rotterdam
  Nederland

   

  Bij het opsturen, voeg een kopie van de factuur of een notitie/ briefje met het ordernummer toe, zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Zodra we de artikelen hebben ontvangen, wordt het bedrag gecrediteerd. Stuur je alle artikelen terug, dan worden de betaalde verzendkosten van de bestelling ook gecrediteerd.

   

  Zodra we de artikelen hebben ontvangen, ontvangt je per e-mail een bevestiging van de creditering. Het bedrag wordt binnen 2 à 3 dagen op jouw rekening bijgeschreven. Indien je na een week dat de artikelen opgestuurd zijn geen bevestiging of creditering hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op ([email protected]).

   

  Mocht een artikel of meerdere artikelen niet naar wens, verkeerd of beschadigd zijn bij ontvangst, neem dan contact met ons op per e-mail [email protected] of via WhatsApp 06-24253543. Je helpt ons heel erg door een foto mee te sturen.

   

  Retour als je een gratis artikel of gratis verzendkosten hebt ontvangen

  Heb je een gratis artikel of gratis verzending bij je bestelling ontvangen dan zal, als door het retourneren het aankoopbedrag onder de minimale orderwaarde voor het gratis artikel/ verzendkosten komt, de waarde van de verzendkosten of gratis ontvangen artikel in mindering worden gebracht.