Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Je eigen webshop

  Je Eigen Webshop

  Dagsessie: Hulp bij het starten van je eigen webshop.

   

  Droom jij ook van een eigen webshop, maar durf je nog niet de knoop door te hakken om te beginnen?

   

  Wat houdt je tegen? Is het gebrek aan geld, inspiratie, een businessplan, een concreet idee of weet je nog niet genoeg van e-commerce af en durf je daarom niet te starten?

   

  Met het laatste kan ik je zeker helpen! Ik krijg regelmatig vragen van mensen die meer willen weten over het runnen van een webshop. Tijdens die gesprekken ervaar ik hoe leuk ik het vind om mijn kennis en ervaring te delen en tegelijkertijd merk ik hoe veel erover te vertellen is. En dat doe je niet eventjes in een gesprek van een paar minuten.

   

  Waarom deze sessie nuttig is

  Voor het starten van een webwinkel heb je geen opleiding nodig en het klopt ook dat je een webwinkel naast je vaste baan kunt beginnen. Je kan echt, op een paar uitzonderingen na, meteen beginnen, maar toch is het niet verstandig om dat zonder enige kennis te doen. Er komt namelijk veel kijken bij het beheren van een webshop.

   

  De juiste en complete informatie online vinden kost veel tijd. Op het internet is veel informatie te vinden over het starten van een eigen webshop en je vindt veel adviezen over hoe je binnen no time sales kunt genereren. Vaak wordt adverteren op social media als het wondermiddel geboden, maar minder dan 1% van mijn sales komt uit Facebook en Instagram. Er is zoveel meer mogelijk.

   

  Adviezen zijn ook niet altijd van een onafhankelijke partij. Veel van de adviezen online zijn vaak van bedrijven die eraan verdienen als je hun dienst of product afneemt. Je krijgt hierdoor een eenzijdig en incompleet beeld van het reilen en zeilen van een webshop. Om echt een compleet beeld te krijgen zal je veel onderzoek moeten doen, diep moeten graven en ik kan me voorstellen dat de hoeveelheid informatie en termen die gebruikt worden overweldigend kunnen zijn.

   

  Daarom ga ik deze sessie geven! Ik ga je het complete plaatje gestructureerd en simpel uitleggen.

   

  Wat kan je van mij verwachten

  Met mijn opleidingen Online Marketeer B en master Cultural Economics & Cultural Entrepreneurship, kennis en meer dan 10 jaar ervaring als eigenaar van de webshop hieppp.nl wil ik jou helpen om een goede start of herstart te maken met jouw eigen online shop. Dat ga ik doen middels een dagsessie, waarbij ik jou in een kleine groep face-to-face mee ga nemen in de wereld van e-commerce. In een intensieve, interactieve en inspirerende sessie ga ik de verschillende facetten behandelen. Mijn eigen webshop zal ik als voorbeeld gebruiken.

   

  Hoe leuk en leerzaam is het om aan een sessie deel te nemen van iemand die zelf al jaren een succesvolle webshop heeft?

   

  Je krijgt tijdens de sessie stap voor stap uitgelegd hoe je een webshop opzet, waar je bij de design rekening mee moet houden, hoe je bezoekers op je website krijgt, een bezoeker een kopende klant wordt, wat al die termen zoals CX, UX, SEO, SEA, ROI, CRO, landingspagina’s, conversie, optimaliseren etc. betekenen, waarom meten belangrijk is en hoe de dag van een webshopeigenaar er uit ziet.

   

  Tijdens de sessie krijg je ook een uitgebreid overzicht van de vele kanalen die je in kunt zetten om bezoekers (traffic) naar je website te krijgen. Ook zal ik uitgebreid ingaan op de pull-marketingstrategie die ik gebruik, waar naar mijn mening nog weinig over te vinden is online, maar voor mij cruciaal is geweest voor het succes van Hieppp.

   

  En ja, mijn successen en fails deel ik ook met jou, want juist van de successen en fouten van anderen kan je het meeste leren.

   

  Kortom, door het deelnemen aan deze sessie;

  Ga je veel tijd besparen
  Krijg je de relevantste informatie gestructureerd en gefilterd
  Leer je de stappen en facetten van het runnen van een webshop
  Krijg je een compleet beeld van de mogelijkheden
  Je krijgt praktische tips, maar ook theorieën en methodieken
  Kan je je vragen direct stellen
  En krijg je een kijkje in de keuken van een winstmakende webshop

   

  Voor wie?

  Is het je droom om producten, service of een dienst online te gaan aanbieden? De sessie is voor iedereen die meer wil weten over het starten van een eigen webshop of die pas gestart is en nog geen resultaat ziet. Ben je al langer (1 jaar of meer) bezig en de bestellingen of leads blijven achter op je verwachting, dan is deze sessie wellicht voor jou ook interessant.

   

  Wat kan je na de sessie?

  Je hebt na de sessie een goed en realistisch beeld gekregen wat het inhoudt om een webshop te hebben en wat er allemaal voor nodig is om het mogelijk te maken. Heb je al een webshop dan krijg je met deze sessie (hopelijk) nieuwe inzichten en handvatten. Ik heb er alle vertrouwen in dat je na deze sessie de knoop kan doorhakken en er (weer) vol voor zal gaan!

   

  Dagsessie:

  Kosten: € 395,- inclusief lunch (incl. btw)

  Tijd: 10:00 – 16:00

  Locatie: Rotterdam

  Periode: juni 2022

   

  Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan. Bij voldoende aanmeldingen zullen de sessies in mei en juni plaats vinden.

   

  Na de aanmelding kan je nog tot een week voor aanvang van de sessie kosteloos annuleren en pas na het inplannen van de datum van de sessie ontvang je een factuur. 

   

  De sessie zal op een locatie in Rotterdam plaatsvinden. Voor een workshop, training of cursus heeft een fysieke deelname de voordelen dat er persoonlijk contact is, je niet lang naar een scherm hoeft te kijken, je in een andere omgeving volledig kan focussen op het onderwerp en in een kleine groep interactie en kennis delen beter mogelijk is.

   

  AANMELDEN

   

  De sessie die ik ga geven, zal ik naast mijn webshop gaan doen en zie ik als onderdeel van mijn rol als webshopeigenaar. Voor deze sessies heb ik daarom geen aparte website. Alle informatie vind je hier.

   

  Ik vind dit super spannend, maar kijk er ook naar uit om je te helpen.

   

  Liefs, Sharaida

   

  Meer over mij en Hieppp

  Mijn naam is Sharaida Paulina. Geboren op Curaçao en opgegroeid in Nederland. Ik beschouw mezelf als een echte Rotterdammer. Niet lullen, maar poetsen. Ik sta niet graag in de spotlight en heb met mijn webshop de ideale baan gevonden. Ik kan heerlijk achter de schermen werken. In 2009 ben ik de webshop www.hieppp.nl begonnen. Tot 2016 heb ik mijn webshop met een fulltimebaan gecombineerd en in 2017 heb ik naast mijn webshop de opleiding Online Marketeer B bij SRM gevolgd om mijn webshop naar een hoger niveau te tillen. Sinds 2018 ben ik een fulltime ondernemer. Ik ben trots op wat ik heb neergezet. Het is hard werken, maar ik geniet elke dag van de vrijheid en flexibiliteit die ik daarvoor terugkrijg.

   

  Nu ik een aantal jaren volledig op mijn webshop heb gericht, ben ik toe aan nog een (nieuwe) uitdaging en dat is de reden waarom ik deze sessies wil geven. Ik denk dat ik met deze sessies meer mensen kan helpen om hun droom als online ondernemer waar te maken. Dat gun ik iedereen!

   

  Let’s connect! Je kan mij op LinkedIn volgen om op te hoogte te blijven.

   

  AANMELDEN