Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Zaterdag 29 Augustus 2016

  Trend: Folieballonnen Frenzy

  De tijden dat je een folieballon alleen op de kermis kon kopen zijn voorbij. Tegenwoordig zijn ze een must-have voor een feestje. Folieballonnen zijn er in letters, cijfers en vormen en in verschillende maten. We hebben hier een aantal tips om folieballonnen als echte eye-catchers in te zetten op een feestje.

  Personaliseren met folieballonnen

  Personaliseer jouw feestje groots met folieballonnen in de vorm van cijfers en letters. Maak de geboortedatum van jouw zoon of dochter, de leeftijd van de jarige, de naam van het pasgeboren kindje kun je op deze manier bekend maken, maak met de letters de naam van de jarige of een leuke kreet (zoals yay, hooray, hoera, baby, party).
  Letters en cijfersfolieballonnen
   

  Backdrop

  Heb je een sweettable dan kun je er voor kiezen om als achtergrond boven de tafel folieballonnen te gebruiken. Of maak een fotomuur van ballonnen. Vooral met effen folieballonnen in hartjes, sterren of rondjes kun je een leuk motief maken.
  Backdrop met folieballonnen
   

  Supershapes

  Supershape ballonnen zijn extra grote folieballonnen (60 cm of groter) en zijn vaak bedrukt met afbeeldingen die passen bij een thema. Ze zijn een mooie toevoeging als versiering van een feestje. Van een supershape ballon heb je meestal aan 1 voldoende. Bekijk hier onze collectie supershape folieballonnen.
  Supershapes folieballonnen
   

  Ballonnenboeket

  Bundel verschillende folie- en/of latexballonnen samen tot een mooi ballonnenboeket voor op tafel, naast de sweettable of als versiering bij de ingang.
   

  Mini folieballonnen

  Met mini folieballonnen kun je de leukste presentjes maken voor kleine kinderen. Je kunt ze in een traktatiezakje stoppen of met krullint mooi versieren. De kleine folieballonnen zijn ook zeer geschikt om een simpele taart te versieren. Kies figuren en kleuren die bij het thema van feestje passen.
  Ballonboeket en mini balloons 

  Bij Hieppp kunnen we natuurlijk ook niet achterblijven. We hebben een complete collectie folieballonnen (cijfers, supershapes en effen kleuren in meerdere vormen) voor verschillende gelegenheden: kinderfeestjes, babyshower, baby gender reveal party, kraamfeesten en op een bruiloft zullen ze ook niet misstaan.
   

  Met helium vullen of niet?
  Folieballonnen worden ook wel heliumballonnen genoemd, omdat ze meestal met helium gevuld worden. Helium is echter duur en gelukkig kunnen folieballonnen ook met lucht gevuld worden. Als ze niet perse hoeven te zweven, kun je ervoor kiezen om ze met lucht te vullen. Dit doe je het beste door een rietje te gebruiken en ze met de mond op te blazen. Zet ze op een stokje, hang ze op met nylondraad, krullint of touw, of plak ze aan de muur of het plafond met dubbelzijdig tape (alleen op een ondergrond die niet beschadigd raakt door de tape). Met een beetje creativiteit lijkt het net alsof de ballonnen zweven en ben je veel goedkoper uit. 

  Bronnen:
  POPSUGAR
  StephShivesStudio, Etsy
  PaperboyParty, Etsy
  Kara's Party Ideas
  100 Layer Cake
   

  Bekijk alles van:folieballonen (1)

  Recente artikelen