Nieuw: Hieppp Feestgids met de beste partijen voor jouw feestje

Nieuw: Hieppp Feestgids met de beste partijen voor jouw feestje

Gelukkig nieuwjaar! We wensen je een feestelijk en gezond 2019 toe. Dit jaar starten wij met iets nieuws en moois voor onze bezoekers. Vol trots presenteren we onze feestgids. Naast het shoppen voor jouw feestje bij Hieppp gaan we je ook helpen om de beste partijen in de feestbranche te vinden voor jouw feestje.

Hieppp Feestgids header

De afgelopen maanden hebben we achter de schermen druk gewerkt aan een nieuwe dienst die we vol trots aan je presenteren. 

Bij Hieppp kan je shoppen voor alle versiering en feestartikelen voor een babyshower, baby gender reveal en een verjaardagsfeestje, maar wij weten ook dat bij het organiseren van een feestje, vooral als je dat wat groter wilt aanpakken, veel meer bij komt kijken. De taart, uitnodigingen, de feestruimte versieren, de snacks en lekkernijen, activiteiten en entertainment. En dan hebben we nog niet alles... 

De ene persoon vindt het organiseren van een feestje geweldig en doet het liefst alles zelf, maar er zijn ook genoeg personen die spontaan in de stress schieten bij de gedachte dat de verjaardag van hun kind over een aantal weken is en zoon- of dochterlief graag een feestje wilt. Te druk, geen creabea of wil je niet alles zelf doen? Voor die mama's en papa's (en andere personen die binnenkort een feest of speciale gelegenheid hebben) is de Hieppp Feestgids in het leven geroepen. Voor een feestje kan je gelukkig ook alles uitbesteden. Met onze feestgids willen we het zoeken naar de juiste partijen voor jouw feestje voor jou makkelijker maken, want ook de zoektocht naar een taartenatelier, ballondecorateur of een ander bedrijf voor jouw party of speciale moment kan lastig zijn. 

We zitten al bijna 10 jaar in de feestbranche en de afgelopen jaren zijn we veel professionele en hippe bedrijven tegengekomen en niet al deze bedrijven zijn makkelijk te vinden via Social Media of door te googelen. In onze feestgids vind je per categorie een overzicht met de leukste bedrijven. We zijn begonnen met een aantal categorieën: 'Taarten en Cupcakes', 'Sweets en Treats', 'Cakesmash Fotografen', 'Party Planners' en 'Ballondecorateurs'. Maar er zijn nog veel categorieën en bedrijven. We gaan regelmatig niet lijsten toevoegen en zullen bestaande categorieën blijven updaten. Ons doel is geslaagd als jij een of meerder bedrijven voor jouw feestje vind die volledig qua stijl, smaak en budget bij je past. 

 

Mis jij een bedrijf?

Ben je zelf een bedrijf in de feestbranche of heb je een geweldige ervaring met een bedrijf dat je top geholpen heeft met je feestje, laat het ons weten en wellicht voegen we die gratis toe aan onze feestgids.

 

Shopgemak

Unieke collectie feestartikelen overzichtelijk voor mama's en papa’s

Verzending

Voor 22:00 besteld, dezelfde werkdag verstuurd. Pakketpost €5,95 NL en €6,95 BE. Gratis > €50,-

Veilig betalen

Makkelijk betalen met o.a. iDeal, creditcard, Bancontact / Mister Cash of overschrijving