Hieppp is jarig en trakteert! We geven leuke cadeautjes weg. Lees meer >

Kinderfeestje trends in 2017

Kinderfeestje trends in 2017

De feestdagen staan voor de deur en het einde van het jaar komt in zicht, dus is het de hoogste tijd om alvast vooruit te blikken naar 2017. Hieppp volgt de laatste trends op het gebied van kinderfeestjes op de voet en deelt ze graag met jou. Wil jij weten hoe je in het nieuwe jaar een echt origineel kinderfeestje vieren? Hoe je je kunt onderscheiden van andere ouders en je kind kunt laten stralen? Lees dan hier de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Figuurballonnen

Je kent ze misschien nog van vroeger in het circus, de kermis of een verjaardagsfeestje waar de clown een simpele langwerpige ballon wist om te toveren tot een hondje. Dat was toen, maar in 2017 zien we de figuurballon terug en hij is hipper dan ooit tevoren. Oh Happy Day is de trendsetter. De figuurballon wordt door hen gebruikt om een thema extra duidelijk te laten uitkomen of als kleurrijke backdrop op de feestlocatie.

 

Figuurballonnen - Oh Happy Days

 

Unicorns and rainbows

Een fantasierijk thema met talloze mogelijkheden. Je kunt de eenhoorns laten terugkomen in de uitnodigingen, het servies of de decoratie. Maar je kunt er ook voor kiezen om de kleuren van de regenboog (in knal of pastel) als uitgangspunt te nemen. Verras je gasten bijvoorbeeld met een regenboogsmoothie of een regenboog van macarons. Laat je kind tenminste een dag per jaar geloven dat die prachtige witte eenhoorn en die pot met goud onderaan de regenboog echt bestaan!

 

Unicorns and Rainbows

 

Cupcake cake

Je kind wil cupcakes op zijn of haar verjaardag, maar jij wilt een taart, wat doe je dan? Dan maak je een cupcake cake! In Amerika al een grote rage en nu ook in Nederland in opkomst. Het grote voordeel van zo'n cupcaketaart is dat je ze in allerlei vormen en figuren kunt maken. Kijk eens op ons pinbord voor meer inspiratie.

 

Cupcake cake ideeën

 

Oud-Hollandsch vermaak

Terwijl de wereld steeds groter wordt en de keuzemogelijkheden eindeloos zijn, keren we soms juist weer even terug naar alles wat oud en vertrouwd is. Een kinderfeestje met zelfgebakken taart, koekhappen en zaklopen Daar hoef je je in 2017 helemaal niet voor te schamen! Versier de huiskamer met rode, witte en blauwe slingers en ballonnen en het wordt een verjaardagsfeest waar Amalia of Alexia zo naartoe zouden willen.

 

Oud-Hollandsch Kinderfeestje

 

Afscheidscadeaus

Afscheidscadeaus worden steeds belangrijker. Als ouder zit je er misschien niet op te wachten om een traktatie te maken, maar onderschat het afscheidscadeau niet. Dit is wat kinderen mee naar huis nemen, wat andere ouders terugzien van je feestje en last but not least, het is een teken van dankbaarheid richting alle gasten die zijn gekomen. Neem dus voldoende tijd om iets er iets leuks en persoonlijks van te maken. Enkele leuke ideeën vind je hier.

 

Afscheidscadeautjes Kinderfeestje

 

Behalve deze trends komen er in 2017 natuurlijk ook weer allerlei spiksplinternieuwe thema’s en producten in het assortiment van Hieppp. Houd de website in de gaten of schrijf je onderaan op onze homepage in voor onze nieuwsbrief! (Om via je mobiel in te schrijven op ons nieuwsbrief, even je scherm draaien en naar beneden scrollen.) 

 

Rest ons nu alleen nog jullie een heel fijn Kerstfeest en een feestelijk Nieuwjaar toe te wensen!

 

Shopgemak

Unieke collectie feestartikelen overzichtelijk voor mama's en papa’s

Verzending

Voor 22:00 besteld, dezelfde werkdag verstuurd.* Pakketpost €4,95 NL en €5,95 BE. Gratis > €50,-

Veilig betalen

Makkelijk betalen met o.a. iDeal, creditcard, Bancontact / Mister Cash of overschrijving