Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Martine de Kluiver van FOTOlief - Donderdag 25 Januari 2017

    Is je kindje bijna 1 jaar? Tijd om te cakesmashen!

    Cakesmash fotoshoots zijn heel hip op dit moment. Als je kindje bijna één jaar wordt, laat je hem of haar kennismaken met taart door er lekker mee te kliederen. Ondertussen leg ik als fotograaf het feestelijke tafereel vast. Meestal plan je een cakesmash één tot twee maanden vóór de eerste verjaardag van je kindje, zodat je de foto’s op tijd ontvangt voor de verjaardagsuitnodiging. Daarnaast zijn die vrolijke foto’s een geweldige herinnering voor later! 


    Feestelijke aankleding

    Net als bij een verjaardag mag bij een cakesmash een feestelijke aankleding niet ontbreken. Ik gebruik hiervoor de leuke feestartikelen van Hieppp, zoals een 1 jaar-vlaggenlijn, -kroontjeen -taartkaarsje en bijpassende ballonnen en pompoms
     

    Cakesmash Fotoshoot Versiering Blog

    Een grote cupcake

    Een cakesmash begint voor mij al een dag van tevoren. Het taartje bak ik namelijk zelf: een grote roze of blauwe cupcake passend bij de aankleding. Meestal vindt de fotoshoot de volgende ochtend plaats. Zo ook bij Levi, het vrolijke mannetje op de foto's bij deze blog. Maar eerst maak ik alles gereed: vlaggenlijn en pompoms ophangen, ballonnen opblazen, het kaarsje op de cupcake en de outfit klaarleggen.
     

    Cakesmash Fotoshoot 1 jaar taart

    En cakesmashen maar!

    Levi kwam cakesmashen met zijn mama en tante. Nadat hij omgekleed was, mocht hij spelen met de ballonnen. Hij vond het geweldig en schoot alle kanten op. Zijn mama moest hem steeds terugzetten, zodat ik foto's kon maken. Toen het taartje kwam, was Levi stil... Een beetje onwennig voelde hij eraan en stak voorzichtig zijn vingertjes erin. Het viel blijkbaar in de smaak, want binnen de kortste keren zat alles onder. Gelukkig eindig ik een cakesmash altijd met een heerlijk warm badje en daar wist Levi ook wel raad mee!

    Cakesmash Fotoshoot FOTOlief 2 

    Een geweldige herinnering

    Eenmaal thuis heeft Levi heerlijk geslapen, moe van alle indrukken. En de foto’s? Die zijn met zo’n vrolijk mannetje in zo'n feestelijke setting natuurlijk geweldig geworden! Mede dankzij Hieppp!

    Cakesmash Fotoshoot FOTOlief 

    Voor meer informatie over een cakesmash fotoshoot ga naar FOTOlief.  


    Fotografie en taartje: FOTOlief - Martine de Kluiver
    Model: Levi
    Achtergrond en ondergrond: Fotoachtergronden
    Aankleding: Hieppp
    Badje: Studiotaartshop 


     

    Recente artikelen