Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp & Pers-Wereld - Maandag 27 April 2018

  Hieppp breidt uit met feestelijke kinderkamerdecoraties - Miami collectie

  Er is een dunne lijn tussen decoratie voor een feestje en voor een kinderkamer. Daarom heeft Hieppp het assortiment uitgebreid met kinderkamer- en woondecoratie van exclusieve merken. De collectie Miami sluit helemaal aan op de feestjes en kinderkamer trends van nu.

   

  Feestartikelen worden tegenwoordig niet meer alleen voor een verjaardag gebruikt. Steeds vaker zie je slingers en andere decoraties terugkomen op de kinderkamer. En andersom: kinderkamerdecoratie wordt steeds vaker gebruikt als backdrop, verlichting of tafelversiering op een feestje. Reden voor webshop Hieppp om de collectie uit te breiden met feestelijke kinderkamer- en woondecoraties. De Miami collectie sluit helemaal aan op de tropische trend voor de decoratie van een feestje en in de kinderkamer.

   

  Miami

  De tropische collectie Miami van het Belgische label Atelier Pierre laat je in een zomerse vibe komen. Met een cactus, palmboom, flamingo, ananas, krokodil en slang in neonkleuren waan je op een exotisch eiland. Ze zijn gemaakt uit eenzijdig beschilderd recyclage-MDF. De vrolijke kleuren eisen zelfverzekerd de aandacht op, terwijl het blanke hout voor wat schaduw zorgt. Een speelse wisselwerking. Deze houten accessoires zijn leuk voor in de kinderkamer, maar passen ook goed bij de feestthema’s Tropical Party, Go Wild, Safari Fun en Regenboog uit de winkel. Zo kleed je een Tropical Party extra leuk aan met een houten 3D palmboom, cactus of ananas, die je na het feestje vervolgens als decoratie op de kinderkamer kunt gebruiken. En op een Flamingo Fun feestje mag een grote houten flamingo natuurlijk niet ontbreken!

  Miami collectie kinderkamer accessoires- Atellier Pierre

  Ook nieuw in de collectie zijn de clOudy wanddecoraties en muurlampen van Atelier Pierre en de Dreams LED-lampjes van bb collections.

  Het volledige persbericht is te lezen op pers-wereld.nl

   

  Recente artikelen