Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp & Pers-Wereld - Dinsdag 30 April 2018

  Hieppp breidt uit met feestelijke kidsroom deco - clOudy en Dreams collectie

  Feestartikelen worden tegenwoordig niet meer alleen voor een verjaardag gebruikt. Steeds vaker zie je slingers en andere decoraties terugkomen op de kinderkamer. En andersom: kinderkamerdecoratie wordt steeds vaker gebruikt als backdrop, verlichting of tafelversiering op een feestje. Reden voor webshop Hieppp om de collectie uit te breiden met feestelijke kinderkamer- en woondecoraties. De Miami collectie sluit helemaal aan op de tropische trend voor de decoratie van een feestje en in de kinderkamer.

   

  Er is een dunne lijn tussen decoratie voor een feestje en voor een kinderkamer. Daarom heeft Hieppp het assortiment uitgebreid met kinderkamer- en woondecoratie van exclusieve merken. De nieuwe collecties clOudy en Dreams sluiten helemaal aan op de feestjes en kinderkamer trends van nu.

   

  Dreams en clOudy

  Mocht je denken dat Dreams van het label bb collections en clOudy van Atelier Pierre verdacht veel op elkaar lijken. Dat klopt. De labels komen uit dezelfde koker, ze vallen namelijk onder het moederbedrijf Vanhalst, 2 give & enjoy. De wolkjes LED lampjes van bb collections passen perfect bij de Lief Wolkje feestlijn. Geweldig als thema voor een geboortefeestje of een hip verjaardagsfeestje voor je kleintje. De lichtgevende wolkjes zijn niet alleen geschikt als eyecatcher tijdens het feestje, maar ook als blikvanger op de kinderkamer. Extra leuk is dat de vrolijke wolkjes in zachte tinten naar eigen smaak opgeleukt kunnen worden met de verkrijgbare stickers en iconen. Kleine dromers kunnen met de lieve wolken van clOudy op hun kamer een heerlijk zoete muur creëren. Je kunt zowel de wandlamp als houten muurdecoratie personaliseren met muurstickers. Met de stickers kun je de wolkjes een gezichtje geven, zoals een knipogend, vrolijk of slapend gezicht.

  clOudy en Dreams kinderkamer accessoires

  Ook nieuw in de collectie zijn de Miami tropical accessoires van Atelier Pierre.

  Het volledige persbericht is te lezen op pers-wereld.nl

   

  Recente artikelen